EN

10 vrouwen naar een baan in de horeca

Stichting Rotterdam Kookt biedt Rotterdammers met afstand tot de arbeidsmarkt individuele participatie-trajecten, waarin deelnemers worden opgeleid tot horecapersoneel. Door middel van een plan van aanpak en begeleiding van professionals ontdekken deelnemers hun talenten en leren zij sociale- en praktische vaardigheden met als doel sociale en financiële zelfredzaamheid. Wij organiseren diverse activiteiten waarbij eten en verbinden centraal staat: aanschuiftafels, kook-workshops, high tea middagen, kinderactiviteiten op de woensdagmiddag en kleine workshops voor keukentechnieken en voedingskennis. 


Projectomschrijving

Stichting Rotterdam Kookt vraagt financiering voor 10 vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geloven in duurzaamheid, zowel op het gebied van koken als op het gebied van omgang met mens en omgeving. In 9 maanden tijd (twintig uur per week) worden de deelnemers door professionals begeleid in hun proces naar een baan in de horeca of vervolgopleiding. Dit doen wij met professionals, kok en leermeester, projectleider en logopedist voor hulp bij de Nederlandse taal- en praktijkles. De begeleiding is gericht op lang en duurzaam stijgen van een trede op de participatieladder. De doorlooptijd is van 1 maart 2019 tot 1 maart 2020.

In 2020 maken we een professionaliseringsslag en bieden we integraal maatwerk door middel van een persoonlijk ontwikkelplan, diploma HACCP, diploma sociale hygiëne plan, begeleiding door een professionele kok/opleider, jobcoach, life coach, taallessen door NT2-docent en logopedist. Met als einddoel betaald werk bij professioneel cateringbedrijf Cuzina of een andere werkplek.


Aantal Rikx

0 Rikx
0
1836

minimaal nodig voor start

1317

Downloads

Hieronder kunt u de aanvullende bestanden downloaden.

Contact

E-mailinfo@stichtingrotterdamkookt.nl
Telefoonnummer06 383 12 827
AdresHollandse tuin 304
3078 EE Rotterdam
Nederland

Stichting Rotterdam Kookt | Afgerond

Stichting Rotterdam Kookt

  • 01-03-2019
  • 9 maanden

0 1836
Op dit moment is investeren niet mogelijk