RIKX Investeren

De doelgroep van dit project zijn kwetsbare jongeren waarmee hotspot hutspot werkt, die vanwege verschillende redenen uitgevallen zijn. Uit de intake en de dagelijkse begeleiding van de jongeren komen praktische zaken naar voren die het inzetten van oplossingen soms onnodig complex maken, zoals het niet hebben van een adres om een uitkering aan te vragen, het niet hebben van een identiteitskaart, openstaande schulden, etcetera. 


Door middel van Rikx wil hotspot hutspot financiering vinden voor een ‘procesversneller’: een medewerker van hotspot hutspot die de jongere voor een bepaalde periode intensief begeleidt, overzicht krijgt over zijn problemen en inzicht krijgt in de oplossingen. Deze procesversneller kan door intensieve begeleiding in relatief korte tijd overzicht helpen krijgen in de problemen en de jongere ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossingen, in de juiste volgorde. In sommige gevallen zal een jongere daardoor weer terug naar school kunnen en in andere gevallen leidt het tot een betaalde baan. 


De procesversneller

Hotspot hutspot

0
2198
302

RIKX toegezegd

929

minimaal nodig voor start

-
Nog geen RIKX code? Vraag deze dan hier aan
Na het verzenden van het formulier hoort u binnen 48 uur of de door u aangegeven RIKX ook daadwerkelijk worden toegewezen.