EN

Lunch Bunch: Uitbreiden voor meer werkgelegenheid en groei

Lunch Bunch is een lunch-cateraar die zich toelegt op het bereiden van de lekkerste en voedzaamste lunches voor het Rotterdamse bedrijfsleven. We hebben niet alleen oog voor smaak, maar ook voor sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Van het inkoopproces tot het moment dat het brood op tafel ligt, dragen wij een sociaal en duurzaam karakter met trots uit.

Naast het serveren van de beste lunches streven we bij Lunch Bunch naar een eerlijkere maatschappij waarin iedereen een plek verdient. We willen de catering-branche verduurzamen en nemen daarom verschillende stappen. Zo werken we zo min mogelijk met verpakkingsmaterialen, gebruiken we lokale ingrediënten en bezorgen we met elektrische fietsen.

Maar dat is niet alles. We bieden ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich te ontwikkelen tot volwaardige horecamedewerkers. Bij Lunch Bunch krijgen zij de mogelijkheid om hun talenten te ontplooien en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze organisatie. In oktober hebben we de LEF-prijs gewonnen als meest veelbelovende startup, en daar zijn we ontzettend trots op.

Bij Lunch Bunch kun je niet alleen genieten van heerlijke lunches, maar ook bijdragen aan een betere wereld. Samen werken we aan een sociale, gezonde en duurzame toekomst.

  • Aantal deelnemers: 20

  • Deelnemers: inwoners van Rotterdam met een afstand tot de arbeidsmarkt

  • Methode: opleiding; betaald werk

  • Sector: catering; horeca

Projectomschrijving

Lunch Bunch: Uitbreiden voor meer werkgelegenheid en groei

Lunch Bunch groeit en heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Momenteel zijn we gevestigd in een bescheiden locatie in de Van Nelle fabriek. Maar we hebben goed nieuws! De Van Nelle fabriek heeft ons een grotere ruimte aangeboden, vlakbij het bedrijfsrestaurant. Deze nieuwe ruimte stelt ons in staat om meer mensen een waardevolle werkplek te bieden en ondersteunt onze groeiambities.

Wat is het doel?

Om deze uitbreiding te realiseren, zijn we op zoek naar financiering voor de verbouwingskosten en de aanschaf van inventaris. Met deze investering kunnen we onze capaciteit vergroten en nog meer mensen de kans bieden om bij Lunch Bunch aan de slag te gaan.

Bij Lunch Bunch geloven we dat werk bijdraagt aan welzijn en zelfredzaamheid. Daarom bieden we betaald werk aan, maar ook stageplekken voor jongeren van het praktijkonderwijs en werkervaringsplekken voor mensen die nog een stap verwijderd zijn van betaald werk. We zijn ervan overtuigd dat iedereen het verdient om een zinvolle bijdrage te leveren en zichzelf te ontwikkelen.

Met jouw steun kunnen we Lunch Bunch laten groeien, meer werkgelegenheid creëren en nog meer mensen de kans geven om hun talenten te benutten. Samen bouwen we aan een betere toekomst waarin iedereen kan floreren.

📸 door Michelle Urbiztondo

Aantal Rikx

110 Rikx
110
1284

minimaal nodig voor start

930

Contact

Meer weten of in contact komen met impact maker Lunch Bunch? Neem dan contact met ons op via info@rikxplatform.nl

Baangarantie

Skills ontwikkelen

Wegnemen belemmeringen


Lunch Bunch BV

  • 01-06-2023
  • 6 maanden