EN

IMPACT KITCHEN

Lunch Bunch is een lunch-cateraar die de lekkerste en voedzaamste lunches maakt voor het Rotterdamse bedrijfsleven. Sociaal, gezond en duurzaam. Het hele proces van inkoop totdat het brood op de plank ligt, is doordrenkt met een sociaal en duurzaam karakter. 

Naast het serveren van de beste lunches streeft Lunch Bunch ook naar een eerlijkere maatschappij waarin iedereen een plekje heeft en wil daarbij de catering-branche verduurzamen. Dat doen we door zo min mogelijk te werken met verpakkingsmaterialen, lokale ingrediënten te gebruiken en te bezorgen met elektrische fietsen. 

Bovendien geven wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich tot een volwaardige horeca medewerker te ontwikkelen. Lunch Bunch heeft in oktober de LEF prijs gewonnen voor meeste belovende startup. En daar zijn we trots op. 

Projectomschrijving

  • Aantal deelnemers: 20

  • Deelnemers: inwoners van Rotterdam met een afstand tot de arbeidsmarkt

  • Methode: opleiding; betaald werk

  • Sector: catering; horeca


Lunch Bunch groeit en wil graag uitbreiden. We opereren nu in de Van Nelle fabriek vanuit een bescheiden locatie. De Van Nelle fabriek heeft ons een grotere ruimte aangeboden, vlakbij het bedrijfsrestaurant. Vanuit die grotere ruimte kunnen wij meer mensen een werkplek bieden. Het faciliteert onze groei. We zoeken gelden voor de verbouwingskosten en aanschaf inventaris.

Wij bieden betaald werk, stage plekken aan jongeren van het praktijkonderwijs en werkervaringsplekken aan mensen voor wie betaald werk nog een stap te ver is. Wij geloven dat werk bijdraagt aan welzijn en zelfredzaamheid. 

Aantal Rikx

0 Rikx
0
1284

minimaal nodig voor start

930

Contact

Mail ons op: info@rikxplatform.nl

Baangarantie

Skills ontwikkelen

Wegnemen belemmeringen


Lunch Bunch BV

  • 01-06-2023
  • 6 maanden