EN

40 mensen aan een betaalde baan

De Bouwerswerkplaats leidt mensen in minimaal twee maanden op als bouwplaatshulp en helpt hen hiermee op weg naar een betaalde baan. Naast de Bouwerswerkplaats staat de stichting Wij Zijn Rotterdam. 

We werken aan echte bouwprojecten voor een echte opdrachtgever. De leermeester begeleidt 6 tot 8 leerlingen en helpt hen 1 op 1 de vaardigheden in de bouw bij te brengen. Zo wordt al snel duidelijk waar kwaliteiten van leerlingen liggen en wat de voorkeur is van de leerling. Zodra iemand steady aanwezig is en heeft laten zien te kunnen werken dan koppelen we de personen aan een werkgever.


Projectomschrijving

Het project bestaat uit twee deelprojecten van elk 6 maanden. Deze 6 maanden is een gemiddelde van een gemiddeld groot bouwproject (kantoor interieur 2000 m2, of woonhuis complete renovatie 210m2). In dit project gaan we circa 40 mensen met afstand tot de arbeidsmarkt opleiden. Dit zijn mensen met WWB uitkering, nuggers, nieuwe Nederlanders en alle andere mensen die uitgevallen zijn in het arbeidsproces en gebaat zijn bij een menselijke manier van herstellen.

Door te werken aan een echt project met opdrachtgever krijgen kandidaten een goed beeld van werken in de bouw en haar krachtenvelden van verschillende belangen. Er zijn vele verschillende werkzaamheden en als bouwplaats-hulp pak je alles op. De begeleiding van de leermeester 1 op 1 is een USP van Bouwerswerkplaats. Net als dat het werken voor opdrachtgever ook een USP is.

Aantal Rikx

0 Rikx
0
1819

minimaal nodig voor start

918

Downloads

Hieronder kunt u de aanvullende bestanden downloaden.

Contact

Email: magis@bouwerswerkplaats.nl

Telefoon: 06 245 40 773

Adres: Exercitiestraat 14A, 3034 RB RotterdamBouw

Vakmanschap

Hulp bij vinden van werk


Bouwerswerkplaats Rotterdam | Afgerond

Bouwerswerkplaats Wij Zijn Rotterdam B.V.

  • 01-01-2020
  • 12 maanden

3 1819
Op dit moment is investeren niet mogelijk