EN

Fiets, sleutel, naai, vlieg, print en bewonder

Als stichting bieden we mensen de ruimte om te groeien. Voor de een is dat naar betaald werk, voor een ander naar een zinvolle besteding van de dag. Maar iedereen wordt er beter van om hier te zijn. En we houden er van om werk te zoeken dat iemand wel kan doen. Want iedereen kan iets. 

Als je weet dat je mag falen en dat je dan van harte wordt geholpen om het nog een keer te proberen, dan durf je. 

Foto door Michelle Urbiztondo. 

Projectomschrijving

  • Aantal deelnemers: 7

  • Deelnemers: inwoners uit Rotterdam met een afstand tot de arbeidsmarkt

  • Methode: betaald werk; opleiding; certificaten

  • Sector: logistiek; vakmanschap


Met iedereen die binnenkomt, zoeken we naar een werkplek die iemand duurzaam kan vasthouden. Voor de één de droombaan, voor de ander een stap in die richting. Daarvoor gebruiken we de gelieerde bedrijven als middel. Mensen worden begeleid in de eerste stappen. Dat doen we voor de sector logistiek (fietskoerier, heftruckchauffeur, fietsmonteur) en productie (naaien, drukwerk). 

Ons doel is om zo veel mogelijk mensen te helpen naar betaald werk. Als daarvoor een opleiding met certificaat nodig is, dan helpen we in het verkrijgen daarvan. 

Met alle 20 deelnemers werken we aan sociale en werknemersvaardigheden. Maar we bouwen ook aan zelfwaardering. Door continue te laten merken dat iemand mag falen, leren we dat ze ook terug mogen komen als het niet lukt. Daarmee creëren we een vangnet. 

Voor iedereen is plek. Als jij een stap wilt maken naar werk, gaan we samen kijken hoe je het snelst bij je droombaan komt. 

Aantal Rikx

0 Rikx
0
1247

minimaal nodig voor start

977

Contact

Mail ons op: info@rikxplatform.nl

Baangarantie

Hulp bij vinden van werk

Skills ontwikkelen

Stimuleren motivatie


Pakkethelden

  • 01-06-2023
  • 8 maanden