EN

Met een leer-werktraject een baan in de energietransitie

De Beroepentuin is een innovatief leer-werkconcept waar kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt in ongeveer 2 maanden worden opgeleid in een vak en werkfit worden gemaakt. Zij leren naast de werkinhoudelijke vaardigheden ook werknemersvaardigheden en ze krijgen ondersteuning bij eventuele lopende problematiek op alle leefgebieden.

Projectomschrijving

Wij richten ons op vooral op techniek- en energietransitie-gerelateerde vakken. Denk hierbij aan zonnepanelenmonteurs, warmtepompinstallateurs, laadpaalinstallateurs, infra/grondwerkers, rioolvervangers, asfaltmedewerkers, buurtconciërges, schilders, metselaars, timmermannen, loodgieters, elektriciens, stukadoors, tegelzetters en ijzervlechters. De beroepentuin heeft vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Dordrecht en Schiedam, dit maakt het in veel gevallen mogelijk om de SROI-opgave “relatief” lokaal in te vullen.


De basisopleidingen zijn in samenwerking met onze samenwerkingspartners ontwikkeld, maar daarnaast gaan wij met iedere opdrachtgever in gesprek om te achterhalen of en welke specifieke vaardigheden wij de kandidaten aan moeten aanleren. Na het afronden van de opleiding zijn de kandidaten klaar zijn om bij eén van de werkgevers uit ons netwerk aan de slag te gaan.

Aantal Rikx

1648 Rikx
1648
2083

minimaal nodig voor start

1303

Contact

Mail ons op: info@rikxplatform.nl

Bouw

Vakmanschap

Hulp bij vinden van werk

Skills ontwikkelen


De Beroepentuin | Afgerond

De Beroepentuin

  • 01-10-2021
  • 2 maanden

1648 2083
Op dit moment is investeren niet mogelijk