EN

Rikx Ronde 3 is gestart!

Nieuwe Rikx ronde, nieuwe kansen op gegarandeerd impact!
Op 3 oktober 2022 start officieel de 3e ronde van Rikx Rotterdam. Dit betekent dat het Rikx team en de experts openstaan voor nieuwe projecten op het Rikx platform. Tot 21 oktober kan je jouw project indienen om meegenomen te worden naar het expertteam. Uiterlijk 2 november wordt er bekend gemaakt welke projecten er op het Rikx platform geplaatst kunnen worden.

Waarom Rikx?
Rikx is een innovatieve methode die de impact die sociaal ondernemers maken inzichtelijk maakt en omzet in een waarde (geld). Hierdoor ontstaat er voor hen ruimte om te innoveren, ontwikkelen of groeien. Deze waarde wordt uitgedrukt in Rikx, welke op dit moment €38,- per Rikx is. Organisaties met én zonder SR verplichting kunnen Rikx kopen via het platform om de projecten te financieren.

Hoe kan je meedoen?
Heb je een project die zorgt voor werkgelegenheid? En wordt het tijd dat jouw impact wordt gewaardeerd? Lever jouw project aan via ons digitaal projectformulier. Wil je eerst meer info over Rikx? Lees dan hier verder. Voor overige vragen kan je contact opnemen via projecten@rikxplatform.nl.

Belangrijke data

Heb je geen vragen meer en ben klaar om mee te doen? Neem deze data mee in de planning en dan zien we het project tegemoet.

>  3 oktober 2022: start Ronde 3
> 12 oktober: Informatiebijeenkomst Ronde 3, info volgt
> 21 oktober: Deadline inleveren projectvoorstel
>  2 november: Bekendmaking selectie projecten

Rikx kopen

Geïnteresseerd in het kopen van Rikx namens jouw organisatie? Dat kan! Houd onze LinkedIn pagina en de website in de gaten voor de bekendmaking van de projecten.

* Fotocredits: Ossip van Duivenbode