EN

Rikx Ronde 3 gaat sluiten!

๐Ÿš€ ๐—ก๐—ฎ ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป, ๐˜€๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฅ๐—ถ๐—ธ๐˜… ๐—ฅ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฏ ๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฐ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ. Het is dan niet meer mogelijk om te investeren in de projecten van impact makers van Rikx Ronde 3. Lopende investeringsaanvragen worden in de maand januari 2024 nog behandeld en verwerkt.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ถ๐—ป?
๐Ÿ”ธ Sommige projecten hebben hun drempelwaarde al bereikt en het bedrag aan investeringen ontvangen, maar andere projecten (nog) niet. Er bestaat dus de mogelijkheid dat er voor projecten geen of niet genoeg Rikx zijn verkocht om de drempelwaarde te halen en om het project dus te kunnen laten starten.

๐Ÿ”ธ Het geรฏnvesteerde aantal Rikx dat ruim onder de drempelwaarde is gebleven voor een project, komt hiermee te vervallen. Deze Rikx worden beschikbaar gesteld aan de projecten die dichter bij de drempelwaarde zitten en deze hiermee kunnen behalen. Hierbij krijgen de projecten die bijna de drempelwaarde hebben behaald, voorrang. Deze rekensommen maken we in de maand januari 2024.

๐Ÿ”ธ Team Rikx streeft ernaar om zo veel mogelijk projecten hun drempelwaarde te laten behalen zodat er zo veel mogelijk projecten kunnen starten. Met dit proces sluiten we een ronde af, zodat er in de toekomst een nieuwe ronde kan starten. Wij verwachten in kwartaal 1 van 2024 te beginnen met het werven van projecten voor Rikx Ronde 4.

๐—•๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฑ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฒ๐—ป?
๐Ÿ“ˆ De status van een project kan je ten allen tijde terugvinden via www.rikxplatform.nl op de desbetreffende projectpagina. Zowel de impact makers als impact investeerders van Rikx Ronde 3 worden via de mail op de hoogte gehouden van ontwikkelingen.

๐—œ๐—ธ ๐˜„๐—ถ๐—น ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ถ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป!
โœ… Nog een invulling geven aan je social return opgave, het uitdragen van je MVO-ambitie of een maatschappelijke bijdrage aan de stad leveren? Dat kan! Ga naar https://lnkd.in/euAqyPNu, kies een project naar keuze en dien een investeringsaanvraag in. Dan nemen we direct contact met je op.

โ“Als je meer wilt lezen over hoe Rikx werkt, verwijzen we je graag door naar onze FAQ of Algemene Voorwaarden op de website van Rikx. Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op via info@rikxplatform.nl