EN

💥 JINC Rotterdam Rijnmond bereikt als eerste impact maker van Rikx ronde 3 de drempelwaarde en kan van start!

🤝 Stichting Rikx wilt het team van JINC graag feliciteren en dank betuigen aan alle impact investeerders die dit project financieel hebben ondersteund. Door hun investeringen kan er een positieve en gegarandeerde impact gemaakt worden in Rotterdam!

🏆 Het project MBO Carrière Coach is door JINC opgezet om MBO studenten te ondersteunen bij het behalen van hun opleiding en bij de overgang van onderwijs naar werk. De coaches zullen de jongeren van de MBO Verpleegkunde opleiding vanaf september 2024 bijstaan in het traject en fungeren als stem van de werkvloer.

🎯 Reactie Asmae Allaoui, projectleider JINC Rotterdam: “Wij zijn ontzettend blij met de financiële ondersteuning van Rikx! Wij verheugen ons erop om in september 2024 te starten met het Carrière Coach traject op het MBO onderwijs. Met deze bijdrage creëren wij samen de kans om een verschil te maken in het leven van deze jongeren door hen te ondersteunen bij de overgang van onderwijs naar werk.”

🚀 Of je nou je social return opgave wilt invullen, je MVO-ambitie wilt uitdragen of dat je jouw maatschappelijke bijdrage aan de stad wilt leveren: op de website van Rikx staan nog veel meer mooie projecten van impact makers die staan te popelen om te starten. Bekijk hier de projecten: https://lnkd.in/euAqyPNu

#impact #JINC #rikx