EN

De Social Return Verdubbelaar!

🚨 Op donderdag 29 juni vond het Rikx event ‘De Social Return Verdubbelaar!’ plaats in samenwerking met WSP Rijnmond (WSPR).

📈 We kijken terug op een geslaagd evenement waar waardevolle connecties zijn gelegd tussen impact makers en impact investeerders. In totaal is er ter waarde van ruim €75.000,00 (exclusief verdubbelaar) aan investeringsaanvragen ingediend. Samen hebben we laten zien dat we positieve impact kunnen maken in Rotterdam!

💪 Ook wethouder Tim Versnel was aanwezig en onderstreepte het belang van een sterker en socialer Rotterdam door de samenwerking tussen impact makers, investeerders, Gemeente Rotterdam en Rikx.

📷 De foto's van het evenement zijn beschikbaar via de volgende link: https://lnkd.in/e9TYPbqd. Neem gerust een kijkje en deel de foto's! Vergeet niet Rikx te taggen en de fotograaf Michelle Urbiztondo te noemen.

🔥 Voor alle impact investeerders die nog hun social return en/of MVO beleid willen invullen via Rikx, de impact makers van ronde 3 staan de komende maanden nog open voor investeringen! 👉🏻https://lnkd.in/gSN2zxaH

🙌 Rikx bedankt ook: Annick Beukers van Beuk Projecten, OASE, Hasna El Maroudi, Guestwise, Friends for Brands en fotograaf Michelle Urbiztondo.

#rikx #wspr #impact

Foto's door Michelle Urbiztondo